Si estàs involucrat en un incident mentre Andy li presta els seus serveis, et convidem a comunicar-te amb el nostre equip de servei a client a help@andy.ad

Si has estat involucrat en un incident greu i resultes ferit o et sents insegur, et recomanem encaridament que et posi en contacte amb els serveis d'emergència.

Tingues en compte que estem treballant de forma reactiva amb les autoritats competents per tal de prendre totes les mesures necessàries per garantir la seguretat dels nostres usuaris.

També té un botó "SOS" en l'aplicació, que et permet comunicar-te amb nosaltres immediatament per notificar-nos d'una emergència.